Vsetko o Rapid-Q a programoch vytvorenych v nom. Uvitam tykanie...
Nejste přihlášen(a)
Používam program RQ Money 1.3 na NB s OS W7 Prof. a v programe nefunguje nápoveda. Vždy keď spustím nápovedu, tak mi ponúkne 3 súbory s nápovedou a po otvorení slovenskej verzie mám vľavo strom s témami, ale v pravom okne je stále hláška: Navigácia na túto webovú stránku bola zrušená.
Vieš mi prosím ťa poradiť, čo s tým. Máme vo firme jeden soft, ktorý mal podobný problém a aby sa to odstránilo, tak bolo treba upraviť registre. Neviem či to nie je aj prípad RQ Money. Vopred ďakujem za tip na riešenie.
Victor
Ahoj Victor,
súbor s nápovedou má príponu CHM (nájdeš ho v adresári HELP). Skús tento súbor spustiť priamo z Windows, nie z programu RQ Money. Ak sa Ti slovenský súbor neotvorí správne ani potom, skús len tak pre otestovanie anglickú či portugalskú nápovedu, či sa zobrazí správne. Otestuj to a napíš, ako si dopadol.
Ináč - do budúcna uvažujem asi radšej s nápovedou v PDF formáte... Ale to je vzdialená budúcnosť. ![]()
To som všetko skúšal ešte pred tým ako som sem písal... nič z toho nefunguje, ani tie ostatné jazyky. Vždy vyhlási tú istú chybu. PDF by bolo super.
Editoval Victor (28.06.2010 22:13:56)