Rapid-Q forum

Vsetko o Rapid-Q a programoch vytvorenych v nom. Uvitam tykanie...

Nejste přihlášen(a)

#1 25.06.2010 11:20:58

Victor
Člen
Místo: Bratislava
Příspěvky (posts): 2

Nefunkčná nápoveda

Používam program RQ Money 1.3 na NB s OS W7 Prof. a v programe nefunguje nápoveda. Vždy keď spustím nápovedu, tak mi ponúkne 3 súbory s nápovedou a po otvorení slovenskej verzie mám vľavo strom s témami, ale v pravom okne je stále hláška: Navigácia na túto webovú stránku bola zrušená.

Vieš mi prosím ťa poradiť, čo s tým. Máme vo firme jeden soft, ktorý mal podobný problém a aby sa to odstránilo, tak bolo treba upraviť registre. Neviem či to nie je aj prípad RQ Money. Vopred ďakujem za tip na riešenie.

Victor

#2 27.06.2010 08:59:26

Slavomir
Administrator
Místo: Neosolium
Příspěvky (posts): 523

Re: Nefunkčná nápoveda

Ahoj Victor,
súbor s nápovedou má príponu CHM (nájdeš ho v adresári HELP). Skús tento súbor spustiť priamo z Windows, nie z programu RQ Money. Ak sa Ti slovenský súbor neotvorí správne ani potom,  skús len tak pre otestovanie anglickú či portugalskú nápovedu, či sa zobrazí správne. Otestuj to a napíš, ako si dopadol.
Ináč - do budúcna uvažujem asi radšej s nápovedou v PDF formáte... Ale to je vzdialená budúcnosť. smile

#3 28.06.2010 22:12:06

Victor
Člen
Místo: Bratislava
Příspěvky (posts): 2

Re: Nefunkčná nápoveda

To som všetko skúšal ešte pred tým ako som sem písal... nič z toho nefunguje, ani tie ostatné jazyky. Vždy vyhlási tú istú chybu. PDF by bolo super.

Editoval Victor (28.06.2010 22:13:56)

Zápatí