Rapid-Q forum

Vsetko o Rapid-Q a programoch vytvorenych v nom. Uvitam tykanie...

Nejste přihlášen(a)

#1 24.05.2009 07:49:02

Slavomir
Administrator
Místo: Neosolium
Příspěvky (posts): 523

Prvá verzia RQ Exchange Rate

Konečne sa mi po dlhšom čase podarilo dokončiť program RQ Exchange Rate (predtým RQ Kuli). Pre tých, ktorí potrebujú sťahovať kurzové lístky z Európskej centrálnej banky, alebo len chcú mať všeobecný prehľad o pohyboch kurzov, je to (dúfam) dobrá správa. Dokonca som si našiel čas aj na vytvorenie samostatnej webovej stránky (v slovenčine i angličtine), kde sa o produkte môžete dozvedieť viac.

Vzhľadom na to, že ide o prvé vypustenie verzie, môžu sa v programe vyskytovať nejaké chyby. Z tohto dôvodu uvítam Vašu spätnú väzbu nielen pri nájdení chyby, ale aj celkovo - ako sa Vám program pozdáva a ako sa Vám s ním pracuje. Všetkým ochotným pisateľom vopred ďakujem.

Program som uvoľnil v licencii FREEWARE PRE NEKOMERČNÉ VYUŽÍVANIE. Predsa len by som bol rád, ak by sa mi vrátila aspoň časť financií, ktoré mi tento projekt pohltil (či už vo forme spotreby elektriny, stráveného času či nadmerného používania mysle). Skúsili ste niekedy desiatky či stovky hodín programovať (alebo iba tak pracovať pre niekoho) zadarmo?big_smile V každom prípade - program nie je nijak obmedzený časovo alebo funkčne.

Sťahovať teda môžete z úplne novej stránky, venovanej programu RQ Exchange Rate. Nájdete tam aj jeho popis a nejaké tie náhľady. Veľa zdaru! cool

Zápatí